سرکه انار
مواد لازم انار 5 کیلوگرم، نمک 3 قاشق غذاخوری، سرکه (هرنوعی که
باشد) 1 لیتر، شکر 5 قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا انارها را دان کرده داخل ظرف تمیز و خشک ریخته شکر
و نمک را اضافه کرده به مدت 3 ساعت در محیط گرم نگه داری کرده بعد آنرا با دست فشار
داده تا نیمه له شود. سپس سرکه جوشیده شده و سرد شده را اضافه می نمایم و مخلوط می
نمائیم درب ظرف را محکم بسته دور آنرا خمیر و یا گچ گرفته تا به مدت 30 الی 35 روز
در جای خنک بماند بعد آنرا با دست فشرده کرده آبکش می نمائیم بعد از آبکش کردن از
صافی پارچه ای عبور داده سپس سرکه را به مدت 10 قیقه می جوشانیم تا بعد از سرد شدن
داخل شیشه ریخته و در جای خنک و تاریک نگه داری می نمائیم.

/ 3 نظر / 18 بازدید
حاج اقا

بسم الله الرحمن الرحیم سلام بسیار حالب بود باتلاش بیشتری ادامه دهید یازهرا

دامون

خواص؟

محسن

خوب بود و بهره بردیم خودتم خوبی ها ما دوسد داریما