خواص ـ کاربرد: کنجد برای مبتلایان به زخم معده و کسانی که معده حساس دارند سودمند می باشد. دانه های کنجد فاقد قند بوده و دارای بیش از 24 ماده سفیده ای است. از نیرو و قدرت سازندگی و نوسازی آن زیاد و خواص گوشت را به جز زیانهای آن دارد. اگر هنگام خواندن کتاب احساس خستگی فکری کردید کافی است مشتی کنجد بو داده را در دهان ریخته بخورید تا خستگی شما برطرف شود. پادزهر نیش مار و عقرب است و اکسیر بسیار مفیدی برای دانش آموزان و دانشجویان در شب امتحان می باشد.
کنجد محلل ورمها است. کنجد برای چاق شدن بدن و تقویت نیروی جنسی نافع است.
از نظر طب سنتی: دانه کنجد طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و تر است.
موارد پرهیز: ضرر آن این است که بطئ الهضم است و از این نظر باید با عسل خورده شود.
روغن کنجد برای تنگی نفس و سرفه خشک و زخم ریه و تشنج از خود دانه کنجد قوی تر است.
مالیدن روغن کنجد به صورت موجب درخشانی و نرم شدن و شفافیت پوست صورت می شود.
روغن کنجد یکی از منابع غنی چربی های اشباع نشده است.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٥
تگ ها : خواص کنجد