هویج

هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین های یکی از مهمترین و مفید ترین سبزیجات برای بدن است. خوردن هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماریهایی عفونی بالا می برد.
هویج منبع مهم تباکارتون و الیاف می باشد که هر دو آنها کمک به جلوگیری از سرطان و حمله قلبی می کنند. گروهی از محققین به این نتیجه رسیده اند که سبزیجات ریشه ای تاثر بسزایی در کاهش میزان حمله های قلبی به خاطر پایین آوردن میزان کلسترول دارندنتیجه بررسی ها نشان می دهد که افرادی که 6 بار یا بیشتر از سبزیجات ریشه ای در هفته خام یا پخته استفاده می کنند کمتر دچار حملات قلبی می شوند. حتی زنانی که هر روز از هویج خام استفاده می کنند 5 تا8 بار کمتر به سرطان سینه مبتلا می شوند. در هویج یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که اثر کم کننده قند خون را دارا می باشد بنابراین عقدیه قدیمی که هویج برای مبتلایان به دیابت خوب نیست کاملاً غلط است و بیماران قند می توانند به مقدار کم از این گیاه استفاده کنند.
مصرف هویج سبب برطرف شدن بیماری عدم دفع ادرار، تورم، تحریک مجاری هضم، تنفسی، سرفه های مقاوم، آسم، اخلاط خونی و دفع کرم می شود.
هویج اعمال روده ها را تنظیم می کند و از یبوست جلوگیری می کند. هویج نباید هیچگاه پوست کند زیرا مواد مغذی و ویتامین های خود را از دست می دهد بلکه باید آنرا با برس کاملاً تمیز و شست و مصرف کرد. هویج از ابتلا به سرطان معده، کولون و پروستات جلوگیری می کند. هویج خون را تصفیه می کند.
هویج رماتیسم و نقرس را برطرف می کند. هویج سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، عمر را طولانی می کند.
هنگامیکه کودک شروع به دنان در آوردن می کند یک قطعه هویج باریک را برای دندان زدن به او بدهید.
هویج بواسیر را درمان می کند. خوردن هویج جوشهای صورت را درمان می کند و برای برطرف کردن اسهال بچه ها مفید است البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد در مصرف آن نباید زیاده روش کرده شده آنها که هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته خطری ندارد چون اگر چند روز هویج مصرف نکنند دوباره پوست و چشم به رنگ طبیعی خود بر می گردد.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱٥
تگ ها : خواص هویج