میوه‌های خشک


محققین دریافته‌اند که خوردن میوه‌های خشک حداقل دو بار در هفته تاثیر بسیار زیادی بر سلامت قلب انسان دارد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، بر اساس اظهار نظر کنگره جهانی بیماری‌های قلب و عروق مصرف میوه‌های خشک به اندازه هشت گرم در هفته خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حدود 11 درصد کاهش می دهد.



این میوه‌های خشک شامل گردو، بادام، پسته شامی و از این قبیل می باشند.

تحقیقات نشان داده است که خوردن مقدار کمی از این میوه‌ها پنج بار در هفته تاثیر بسیار اندکی در افزایش وزن دارد.

آزمایشات نشان داده‌اند که مصرف خشکبار برای جلوگیری و کاهش گرفتگی رگ‌ها و عروق تا چه اندازه اهمیت دارد.

از آنجایی که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد چاق و یا سیگاری بسیار زیاد است، با مصرف خشکبار میزان بیمارهای قلبی عروقی در میان این افراد به مراتب کمتر از افرادی است که خشکبار در رژیم غذایی آنها گنجانده نشده است.

همچنین مصرف مقدار متعادل از خشکبار، ریسک سکته مغزی را نیز کاهش می دهد. اما تصور نکنید که می توانید چاق باشید، فشار خون داشته، جلوی تلویزیون بنشینید و انتظار داشته باشید که خوردن خشکبار شما را از ابتلا به بیماریهای قلبی و یا سکته محافظت کند.

تحقیقات دیگری که در مورد مصرف خشکبار به عمل آمده نشان می دهد که بعد از مدت شش ماه استفاده پی در پی از خشکبار تنها حدود یک پوند (نیم کیلو) به وزن افراد اضافه شده است که با توجه به میزان کالری موجود در این مواد خوراکی انتظار می‌رفت این مقدار حدود 10 پوند (5 کیلو) باشد که این مطلب بیانگر مفید بودن استفاده از این نوع مواد خوراکی نیز هست

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/۱٥