خواص دارویی گریپ فروت


میوه ای برای شکنندگی مو ،گریپ فروت، میوه ای است شبیه پرتقال، ولی درشت تر از آن و درون آن به رنگ های سفید، صورتی و قرمز پرورش می یابد و گاه به اندازه یک طالبی بزرگ رشد می کند.
میوه گریپ فروت دارای پوست زرد روشن است. قسمت هایی که از درخت گریپ فروت مورد استفاده غذایی و پزشکی قرار می گیرد عبارتند از: میوه و گل
خواص:
گریپ فروت ، اشتها را تقویت می کند.
گریپ فروت، عمل هضم را آسان می نماید و جریان عصیر (شیره) معدی و ترشح کیسه صفرا را سرعت می بخشد.
گریپ فروت، دارای ویتامین «ث» است. این ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است.
گریپ فروت، به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند.
گل های گریپ فروت از نظر طبی خاصیت ضد تشنج و لرز دارد و آن را دم می کنند و در موقع تشنج و تب می نوشند.
اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زیاد می شود و سموم از بدن خارج می کند.
گریپ فروت خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می نماید.
گریپ فروت، ضد خونریزی و بواسیر است.
گریپ فروت میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند.
گریپ فروت اختلال های مفصلی را درمان می کند.
گریپ فروت، برای کسانی که موهای سرشان می شکند، تجویز می شود.
گریپ فروت، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است.
گریپ فروت علاوه بر مواد معدنی ( آهن و کلسیم) دارای ویتامین های آ، ب1، ب2، پ پ، ث است.
تأثیر منفی گریپ فروت بر داروهای ضد افسردگی و.....
ـ مصرف مرکبات به سبب داشتن ویتامین «ث» برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می شود. گریپ فروت نیز برای سرما خوردگی خوب است و در فصل زمستان مصرف فراوانی دارد. این میوه آنتی اکسیدان و لیکوپن دارد، ولی مصرف آن به همراه برخی داروها (داروهای ضد تشنج، ضد افسردگی و بی نظمی ضربان قلب) خطرناک است. آب گریپ فروت بر آنزیمهای خاصی که این داروها در روده و کبد تجزیه می کنند تأثیر می گذارد و سبب بروز عوارض جدی دارویی می شود.
البته هنوز ماده یا مواد شیمیایی که به شکل مشخص مسئول این تداخل باشد در اب گریپ فروت شناخته نشده است
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/۱٥