کیوی با خواص ضد پیری گوی سبقت را ربود


متخصصان تغذیه تاکید کردند: خواص آنتی اکسیدانی میوه کیوی نسبت به سایر میوه‌ها بسیار قوی‌تر و بیشتر است.

این متخصصان می‌گویند؛ وقتی پای قدرت آنتی اکسیدانی می‌رسد هیچ میوه‌ای چه به لحاظ کمیت و چه به لحاظ کیفیت نمی‌تواند با کیوی برابری کند.

آنتی اکسیدانها شامل ویتامین‌ها و مواد فیتوشیمیایی موسوم به فلانوئیدها هستند که قدرت خنثی سازی عملکرد مولکول‌های مخرب و بیماری زا تحت عنوان رادیکالهای آزاد را دارند.

مولکول‌های رادیکال آزاد می‌توانند باعث بروز بیماریهای مزمن و پیری در افراد شوند.

مصرف و جذب بیشتر آنتی اکسیدانها می‌تواند در پیشگیری از بروز انواع خاصی از سرطانها، بیماری‌های قلبی و علائم پیری موثر واقع شوند.

مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدانها مانند کیوی در بین عموم مردم و مصرف کنندگانی که در جستجوی راه‌هایی برای مصرف مواد غذایی طبیعی و سالم علاوه بر داروها هستند، طرفداران زیادی دارند.

نتایج این تحقیقات در مجله کالج آمریکایی تغذیه منتشر شده است.

در این تحقیق، پژوهشگران مرکز تغذیه اطفال آرکانزاس در دپارتمان کشاورزی آمریکا یک مطالعه مقایسه‌ای را بین کیوی، انگور قرمز و توت فرنگی انجام دادند که همگی از منابع غذایی آنتی اکسیدانها هستند.

نتایج تحقیقات نشان داد که متابولیسم آنتی اکسیدانهای موجود در کیوی بسیار ساده تر انجام گرفته و راحت‌تر جذب جریان خون می‌شوند.

با این حال دانشمندان هنوز نمی‌دانند که طی کدام مکانیسم‌ آنتی اکسیدانهای کیوی راحت‌تر و بهتر در بدن عمل می‌کنند.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/۱٥
تگ ها : خواص کیوی